Gebruikte auto kopen

Gebruikte auto kopen

U gaat een gebruikte auto kopen en wilt uw eigen auto inruilen. De verkoper noemt een bedrag dat u moet bijbetalen maar u heeft geen idee of dit een goede prijs is. Autobelastingen.nl kan u helpen bij het bepalen van het juiste bedrag van bijbetaling.

Wij onderzoeken met koerslijsten de waarde van de in te ruilen en van de aan te schaffen auto. U weet nu precies of het bedrag dat u moet bijbetalen realistisch is en of er nog verder over de prijs onderhandeld moet worden. 

U ontvangt van ons twee professionele taxatierapporten op papier van zowel de in te ruilen auto als van de gebruikt aan te schaffen auto. In beide rapporten wordt rekening gehouden met de actuele kilometerstand, staat van de auto, eventuele grote schades uit het verleden, opties en eventuele accessoires.

Wij geven u een advies welk bedrag realistisch is om bij te betalen en u kunt de verkoper met onze rapporten overtuigen.

Onderhandelt u liever niet zelf met de verkoper dan kunnen wij dit voor u overnemen.


 

De kosten voor twee complete professionele taxatierapporten bedragen

€ 49 inclusief BTW  |  Direct aanvragen


Gebruikte auto kopen met inruil van uw eigen auto?Wij vertellen u of het bij te betalen bedrag realistisch is. Mail ons op aanvraag@autobelastingen.nl