Google Reviews
Over Autobelastingen.nl

Over Autobelastingen.nl

De site autobelastingen.nl is een initiatief van mr. Alex Jansen, afgestudeerd op de BPM in 1993 in Leiden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. In het dagelijks leven is Alex belasting-adviseur, trainer, redacteur en spreker op het gebied van autobelastingen.
Uitzending Tros Radar over het importeren van een auto

 

Tijdschriften

Ruim 20 jaar is Alex als freelance redacteur verbonden geweest aan Nederlands grootste autotijdschrift AutoWeek waar hij de artikelen over autobelastingen voor zijn rekening nam. Daarnaast verzorgt hij diverse uitgaven voor bedrijven in de automotive sector.
 

Trainingen

Naast het schrijven van artikelen verzorgt Alex automotive trainingen voor  autodealers en leasemaatschappijen. Brandende onderwerpen als BPM, grijs kenteken, BTW verrekening en de margeregeling zijn onderwerpen die tijdens de trainingen de revue passeren.
 

Bovag

Tevens is Alex verbonden als trainer aan het Bovag opleidingsinstituut Innovam. Hij verzorgt hier de dagtraining "Auto en Fiscus". De training wordt in company verzorgd of op een van de opleidingscentra van Innovam. De opleidingcentra van Innovam staan in Nieuwegein, Best, Dordrecht, Heerlen, Zaandam en Zwolle.
 

Congressen

Naast het schrijven van artikelen en het geven van trainingen verschijnt Alex regelmatig ten tonele op congressen en seminars. Hij behandelt dan afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever de relevante fiscale (auto)belastingen. Voor meer info kunt u contact met hem opnemen via info@autobelastingen.nl
 

Radio en TV

Diverse malen is mr. Alex Jansen gevraagd voor  radio- en televisieoptredens. Televisieoptredens waren bij Vara Kassa TV. In een tweetal uitzendingen kwamen de onderwerpen BPM verlaging en de teruggave van BPM bij export aan bod. Bij Tros Radar kwam het importeren van een auto uit Duitsland aan bod.